Palvelemme vuoden
jokaisena päivänä!

Apteekkikosmetiikkaa

Valikoimastamme löytyviä tuotemerkkejä. Klikkaamalla merkkiä siirrytte valmistajan sivuille.

Aco

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita valmistava yritys, jonka valikoimasta löydät jokaiselle iholle sopivat tuotteet niin kasvoille kuin vartalollekin.

Atopik

Sertifioitua suomalaista luonnonkosmetiikkaa kaikkein herkimmällekin iholle. Tehoaineina suomalainen mustikka, kaura ja prebiootit. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Avène

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet valmistetaan lääketehtaan laatustandardeja noudattaen ja joten niissä minimoitu allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö.

Favora

Herkän ihon tuotteet on valmistettu yhdessä Allergia- ja astmaliiton kanssa eivätkä ne sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.

La Roche-Posay

Ihotautilääkäreiden kehittämä herkän ihon tuotesarja, joka yhdistää terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden osaamisen. Hypoallergeeniset tuotteet.

Palladio

Parabeeniton meikkisarja, joka sisältää vitamiineja ja luonnollisia ainesosia. Antioksidanttipitoiset meikit saavat ihon näyttämään heleältä sekä suojaavat ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Runsaspigmenttiset tuotteet.

Vichy

Vichyn ihonhoitotuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Sarjan perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi.

X
Kirjavantolpan apteekki